Kabaču kūka šokolādē? Kāpēc ne?
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Lapu salāti ar gailenēm, bekonu un viegli sālīti
4 personām vajadzēs: 200 g lapu salātu, 400 g gaileņu, 400 g
gurķu, 250 g bekona, 150 g saldā krējuma, 100 g kausētā siera, 10 g
zaļumu, 10 g sviesta, sāli, piparus
Gurķus sagriež plānās
šķēlītēs, pieber sāli, cukuru, piparus un zaļumus un noliek
malā.
Mērcei saldo krējumu ar kausēto sieru nedaudz pavāra,
pieber garšvielas un noliek malā.
Gailenes nomazgā un apcep
sviestā. Bekona šķēles apcep kraukšķīgas.
Lapu salātus saplucina
un kārto uz šķīvja, liekot pārējās sastāvdaļas, pārlej ar mērci un
pasniedz.
Bez nosaukuma
4 personām vajadzēs: 4 vistas filejas, 200 g risoto rīsu, 400 g
zaļo zirnīšu, 100 g rīvēta cietā siera, 400 g sviesta pupiņu, 150 g
sviesta, 150 g vārītu biešu, 10 g zaļumu, 10 g lociņu, 10 g eļļas,
garšvielas
Vistas filejas apcep eļļā, uzkaisa piparus un
sāli un cep cepeškrāsnī 175'C aptuveni 15 min.
Zirnīšus izloba
no pākstīm un novāra sālsūdenī, tad sablenderē biezenī.
Rīsus
noskalo un vāra uz lēnas uguns, pamazām lejot klāt ūdeni. Kad rīsi
gandrīz gatavi, pievieno zirnīšu biezeni un vāra līdz gatavībai,
beigās iemaisa sieru un garšvielas.
Dedzināto lociņu sviestam
sviestu karsē uz lēnas uguns, noņemot putas, kamēr veidojas
riekstaina garša un smarža.
Sviesta pupiņas noblanšē un apcep
sviestā.
Pārējam sviestam pieliek sakapātus lociņus un
garšvielas.
Bietes sagriež plānās šķēlītēs un kārto uz šķīvja,
virsū liekot apceptās pupiņas, risoto, vistas krūtiņu un visu
pārlej ar dedzināto lociņu sviestu.
Bez nosaukuma
12 personām vajadzēs: Kūkai: 500 g kabaču, 190 g kviešu miltu,
100 g sviesta, 60 g kakao, 125 g tumšās šokolādes, 2 olas, 1 tējk.
cepamā pulvera, 1/4 tējk. sāls, 1/2 tējk. kanēļa, 1/4 tējk.
smaržīgo piparu, 7 g cukura, 7 g brūnā cukura, 1 tējk. vaniļas
cukura, 1/4 tējk. sodas
Vaniļas krēmam: 5 olas, 500 g saldā
krējuma, 5 g cukura, 1 tējk. vaniļas cukura, pavisam nedaudz
piparmētru, 1 laima sulu. Melleņu mērcei: 400 g melleņu, 100 g
cukura, 200 g sarkanvīna
Gatavo kūku.
Miltus, sodu,
garšvielas un kakao samaisa.
Olas saputo ar cukuru, vaniļu un
sviestu.
Olu maisījumu sajauc ar rīvētu kabaci, miltiem un
rīvētu šokolādi.
Cep 180'C aptuveni 50 min.
Atdzesē un
pārgriež uz pusēm.
Gatavo vaniļas krēmu.
Olas ar cukuru,
vaniļas cukuru un 1/2 saldā krējuma puto ūdens peldē, kamēr
sabiezē, tad liek ledusskapī, lai atdziest.
Otru pusi saldā
krējuma saputo un sajauc ar jau atdzisušo krēmu, sakapātām
piparmētrām un laima sulu.
Gatavo melleņu mērci.
Cukuru ar
sarkanvīnu nedaudz pavāra, lai sāk sabiezēt, tad liek klāt mellenes
un vēl nedaudz pavāra. Visu atdzesē.
Nedaudz krēma un mērces
noliek malā, lai būtu ar ko dekorēt kūku. Uz pārgrieztās kūkas
apakšējās daļas klāj vaniļas krēmu, virsū liek melleņu mērci un
otru kūkas kārtu. Kūku liek ledusskapī uz pāris stundām.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri