Makaronu nedēļa
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Olu nūdeles ar vistu un dārzeņiem
1 personai vajadzēs: 70 g olu nūdeļu, 1 vidēju vistas fileju,
100 g dārzeņu, kas garšo, piemēram, paprika, cukini, sīpoliņi, 1/2
apelsīna sulas, sāli, piparus, sojas mērci pēc garšas, eļļu
apcepšanai
1. Olu nūdeles vāra, kā rakstīts norādēs uz
paciņas.
2. Vistas fileju un dārzeņus sagriež strēmelītēs un uz
pannas apcep.
3. Pievieno izspiesto apelsīnu sulu, sojas mērci,
sāli, piparus, vēl pasautē 3 minūtes.
4. Vistas un dārzeņu
maisījumā iemaisa gatavās nūdeles, un vakariņas gatavas!
Penne ar jūras veltēm
1 personai vajadzēs: 60 g makaronu (penne), 150 g saldētu jūras
velšu kokteiļa, 100 g saldā krējuma, 50 g kausēta vai maskarpones
siera, 100 g dārzeņu (var būt saldēti) - burkāni, zaļie zirnīši -,
sāli, piparus, eļļu un sviestu apcepšanai
1. Makaronus vāra
atbilstoši norādēm uz iepakojuma.
2. Uz pannas eļļā apcep jūras
veltes un dārzeņus. Pašās beigās garšai un aromātam pievieno piciņu
sviesta.
3. Dārzeņu un jūras velšu maisījumam pievieno saldo
krējumu, krēmīgumam - kausēto vai maskarpones sieru.
4. Izmaisa,
pievieno garšvielas, uzkarsē, līdz mērce uzmet pirmo burbuli.
5.
Pārlej mērci makaroniem, un vakariņas gatavas.
Spageti ar sēnēm un spinātiem
1 personai vajadzēs: 50 g spageti, 150 g svaigu sēņu
(šampinjoni, šitaki, austersēnes), 100 g saldā krējuma, 1 daiviņu
ķiploka, 1 sauju svaigu spinātu (vai 30 g saldētu), 50 g rīvēta
puscietā siera, sāli pēc garšas
1. Spageti vāra atbilstoši
norādēm uz iepakojuma.
2. Sēnes un sasmalcinātu ķiploku eļļā un
sviestā uz pannas apcep.
3. Pievieno saldo krējumu un sāli,
uzvāra. Pieber rīvētu sieru - tas mērci iebiezinās.
4. Pašās
beigās mērcei pievieno sasmalcinātus spinātus, samaisa.
5. Lej
mērci pār spageti, un vakariņas gatavas.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri