Neparastas aukstās zupas
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Dzelteno un sarkano tomātu zupa
4 personām vajadzēs: 300 g dzelteno tomātu, 200 g dzeltenās
paprikas, 1 ķiploka daiviņu, 1 ēd. k. sakapātu diļļu, 300 g sarkano
tomātu, 150 g dzeltenās paprikas, 1 ķiploka daiviņu, 5 g seleriju
kātu, 1/2 tējk. čili piparu, 1 ēd. k. pētersīļu, sāli, cukuru un
piparus pēc garšas, zaļumus
Dzeltenos tomātus, dzelteno papriku
un ķiploka daiviņu sablenderē, pievieno garšvielas. Izkāš caur
sietu.
Sarkanos tomātus sablenderē ar sarkano papriku, ķiploka
daiviņu, seleriju kātiem, čilli piparu un garšvielām. Izkāš caur
sietu.
Pirms pasniegšanas abas zupas līdzīgās daļās lej vienā
šķīvī un dekorē ar zaļumiem.
Spinātu un jogurta zupa ar putotu krējumu un re
4 personām vajadzēs: 100 g spinātu, 100 g rukolas salātu, 100 g
sarkano redīsu, 500 g jogurta bez piedevām, 150 ml saldā krējuma, 1
ēd. k. etiķa, sāli, piparus un cukuru pēc garšas
Spinātus,
jogurtu un rukolu sablenderē viendabīgā masā. Pievieno pēc garšas
etiķi un garšvielas. Pasniedz ar saputotu saldo krējumu un
redīsiem.
Zemeņu zupa ar piparmētru un bazilika krēmu
4 personām vajadzēs: 800 g zemeņu, 1 laima augli, 200 ml saldā
krējuma, 1 ēd. k. sakapāta bazilika, 1 ēd. k. sakapātu piparmētru,
cukuru pēc garšas
Zemenes sablenderē ar cukuru un laima sulu,
izkāš caur sietu.
Saldo krējumu saputo ar cukuru un sajauc ar
sarīvētu laima miziņu, pievieno sakapātu piparmētru, baziliku un
nedaudz arī laima sulu. Sablenderētās zemenes lej šķīvī, virsū liek
piparmētru un bazilika krēmu.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!