Vakariņas 20 minūtēs
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Pasta penne ar vistas fileju, ananasiem un spināti
Sastāvdaļas 2 porcijām: 150 g pastas, 125 g vistas filejas, 2
riņķīši konservētu ananasu, 10 g spinātu
1. Pastu izvāra gandrīz
gatavu - atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Vistas
fileju sagriež strēmelītēs, sajauc ar sāli, pipariem, strauji apcep
eļļā uz karstas pannas.
3. Pievieno lielos gabalos sagrieztu
ananasu, nomazgātas spinātu lapiņas, pastu un sulu no ananasiem.
4. Visu kopā uzkarsē, līdz iztvaikojis šķidrums, un
pasniedz.
Pasta fusilli ar žāvētajiem augļiem un iebiezināt
Sastāvdaļas 2 porcijām: 125 g pastas, 1 ēd. k. žāvētu aprikožu,
1 ēd. k. rozīņu, 1 ēd. k. žāvētu plūmju, 1 ēd. k. sukāžu, 0,5
glāzes iebiezinātā piena, 1 tējk. kapātu riekstu, 1 tējk. rīvētas
apelsīnu miziņas (dzeltenā daļa)
1. Pastu izvāra gandrīz
gatavu.
2. Augļus nedaudz uzbriedina, ja nepieciešams,
sasmalcina.
3. Augļus karsē šķidrumā, kurā tie briedināti, līdz
šķidrums iztvaiko.
4. Pievieno iebiezināto pienu, pastu,
uzkarsē.
5. Pasniedzot pārkaisa ar kapātiem riekstiem.
Pilngraudu spageti ar baravikām, tomātiem un ķirbj
Sastāvdaļas 2 porcijām: 190 g pilngraudu spageti, 100 g baraviku
(saldētu), 1 pavisam neliels sīpols, 1 tomāts, 1 ēd. k. rīvēta
cietā siera, 1 ēd. k. ķirbju sēklu, 1 ēd. k. sviesta
1. Pastu
izvāra gandrīz gatavu.
2. Tomātus noblanšē, atdala mizu,
sagriež daiviņās.
3. Baravikas atlaidina (ja lieto svaigas -
noplaucē, konservētas izmērcē ūdenī), nolej šķidrumu, nosusina,
sagriež palielos gabalos, apcep sviestā kopā ar sīpoliem, pievieno
tomātus, pastu, uzkarsē.
4. Pasniedz ar grauzdētām ķirbju
sēklām un sarīvētu cieto sieru.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri