Viņš atklāj, ka, tieši tirgū iepērkoties, galvā rodas jaunas receptes viegliem, sātīgiem, vasarīgiem un, galvenais, ātri un viegli pagatavojamiem ēdieniem. Dažus no tiem Rolands piedāvā Dienas lasītājiem.
Galdā vasaras dāsnās veltes
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Burkānu sulā vārīta mencas fileja ar sviesta pupiņ
Četrām porcijām vajadzēs: 700 g mencas filejas, 500 g sviesta
pupiņu, 300 g zaļo zirnīšu, 400 ml svaigi spiestas burkānu sulas,
200 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 2 ēd. k. citronu sulas,
sviestu cepšanai, sāli, piparus
Mencu liek vārīties svaigi
spiestajās sulās, līdz gatava. Sviesta pupiņas noblanšē un apcep
sviestā kopā ar zaļajiem zirnīšiem un garšvielām. Visu kārto uz
šķīvja un pasniedz.
Pildīti patisoni ar gailenēm un mocarellas sieru
Četrām porcijām vajadzēs: 4 patisonus, 300 g gaileņu, 250 g
mocarellas siera, 5 g ķiploku, 100 g sīpolu, dilles, sviestu, sāli,
piparus
Patisonam nogriež cepurīti, izņem viduci un sagriež
mazos kubiņos. Sīpolus, ķiplokus sagriež smalki. Gailenes nomazgā
un sagriež mazākos gabaliņos, mazās gailenes var atstāt veselas.
Visu apcep sviestā, pieliek garšvielas, dilles un pilda patisonā.
Cep krāsnī 175 grādos aptuveni 15-20 minūšu. Piecas minūtes pirms
cepšanas beigām uzliek virsū sieru un turpina cept.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!