Četrām personām vajadzēs: 300 g spageti, 10 ml biešu sulas, 1
tējk. etiķa, 4 vistu krūtiņas, 8 paipalu olas. Mērcei: 1 vidēji
lielu sīpolu, 3 ķiploka daiviņas, 200 ml saldā krējuma, 1 tējk.
karija pulvera, sāli, piparus un cukuru pēc garšas
Spageti
novāra un iemarinē biešu sulā un etiķī uz 30 min.
Vistas
krūtiņu apcep no abām pusēm un liek cepeškrāsnī uz 180'C uz 12 min.
Izņem no krāsns un sagriež šķēlēs.
Mērcei apcep sīpolus,
ķiplokus un kariju, pielej saldo krējumu, pievieno garšvielas un
maigi pavāra, tad sablendē viendabīgā masā.
Pannā ielej nedaudz
ūdens, pieliek sāli, etiķi (1 tējk.). Kad ūdens vārās, iesit jēlas
paipalu olas un pannu noņem no uguns.
Spageti uzsilda, kārto uz
šķīvja ligzdiņas veidā un vidū liek vistas krūtiņu un paipalu olu,
apkārt lej mērci un pasniedz.