Ingas Alsiņas sēņu risoto
Nepieciešamās sastāvdaļas: rīsi, gailenes (var lietot arī šampinjonus), paprika, sīpoli, ķiploki, Parmas siers, sojas mērce, garšvielas, dilles
Kā pagatavot? Grāpī uzvāra rīsus. Sēnes sagriež un uz pannas sacep ar smalki sagrieztiem sīpoliņiem un ķiplokiem. Kad sēnes apcepušās, tām pieber izvārītos rīsus, pievieno smalkos gabaliņos sagrieztu papriku, asās garšvielas (vislabāk kariju un kurkumu) un vēl brītiņu pacep. Kad sēnes un rīsi apcepušies, tiem pārkaisa dilles un sieru. Vislabāk pie sēņu risoto garšos Parmas siers, bet var lietot arī daudzu iecienīto Krievijas vai Holandes sieru. Kad risoto uzlikts uz šķīvja, to pārlej ar nedaudz sojas mērces. Ēd karstu.