Karsti, veselīgi, viegli
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Rīsu un spinātu kotletes Turku zirņi ar brokoļie
VAJADZĒS: rīsus, spinātus, mannu, miltus, universālo
indiešu garšvielu kitchen king (pārdod indiešu garšvielu
veikalos un ekoveikalos), piparmētru lapiņas, dilles, sāli,
rīvmaizi, olīveļļu
Atsevišķi novāra rīsus un spinātus,
sajauc, pievieno nedaudz mannas putraimus un miltus. Visu samaisa,
pievieno sāli, naža galu kitchen king (to var aizstāt ar
pipariem un koriandru), sagrieztas piparmētru lapiņas un dilles,
atkal visu samaisa, veido kotletītes, panē rīvmaizē un apcep
olīveļļā.
VAJADZĒS: turku zirņus, brokoļus,
putukrējumu, ķiploku, indiešu garšvielu haldi (to var aizstāt ar
kariju)
1 krūzi zirņu aukstā ūdenī mērcē 12 stundas,
tad liek tos vārīt aptuveni 30 min, pievieno sāli pēc garšas,
brokoļus, sakapātus ķiplokus, haldi, vēl mazliet izkarsē,
samaisa, pievieno putukrējumu, pasniedz
galdā.
VAJADZĒS: rīsus, svaigus vai saldētus, bet ne
konservētus zaļos zirnīšus, sāli
Rīsus uzvāra ūdenī
1:2, pievieno zaļos zirnīšus un sāli, vēl nedaudz pavāra.
Zemeņu deserts
VAJADZĒS: zemenes, putukrējumu un biezpienu vienādās
daļās, cukuru
Izejvielas savieno, uzputo, pēc
garšas pievienojot cukuru. Pasniedz pārkaisītu ar sarīvētu brūno
šokolādi.
Cepts Kleo siers Burkānu un seleriju sautējums
VAJADZĒS: Kleo sieru (pārdod, piemēram,
Maxima), miltus, garšvielas kitchen king un
haldi, sviestu
Sagriež Kleo
sieru pusšķēlēs, apvārta garšvielās un miltos, cep sviestā.
VAJADZĒS: burkānus, selerijas, ķiploku, sāli,
garšvielu haldi (var aizstāt ar kurkumu),
putukrējumu
Salmiņos sagriež burkānus, apcep,
pasautē. Kad tie pusgatavi, pievieno salmiņos sagrieztu seleriju,
sautē līdz gatavībai. Pievieno naža galiņu garšvielas, samaisa un
pašās beigās pievieno putukrējumu, samaisa un vēl mazliet
pasautē.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri