No žurnāla Dienas Ēdieni jaunākā numura piedāvājuma izvēlējos trīs receptes. Ļoti kārdinošs un tādām sniegainām ziemas dienām kā šīs piestāvošs ir ēdienu blogeres un fotogrāfes Viktorijas Puķes smilšu cepums ar medu un rozmarīnu. Viktorija pati par savu recepti saka: «Fantastiski garšīgi! Es nevarēju nomierināties, kamēr visi nebija apēsti. Griezu 12 daļās, bet pietika man vienai.»
Labi izskatās, gards un ziemas garšvielām - ingveru, kanēli, kardamonu - bagāts ir ājurvēdas ēdienkartes piekritēja Anda Alksniņa banānu lados.
Veselīgas, satur maz kaloriju - no liesa biezpiena un daudz augļiem - tādas ir Figūras draugu grupas vadītājas Indras Filipsones biezpiena bumbiņas.