Žurnālā atradīsit gan vienkāršu, viegli pagatavojamu ēdienu receptes, gan padomus, kā izvēlēties virtuves darbarīkus un kā orientēties daudzo produktu klāstā. Piemēram, pirmajā numurā esam atraduši vismaz 16 dažādus cukurus (palmu, cukurniedru utt.), kas nopērkami mūsu veikalos. Skaidrosim, kam tie paredzēti.
Būs arī etiķetes ekspertes Irmas Kalniņas padomi galda kultūrā, gardēži aklajās degustācijās noskaidros, vai Latvijā ražotie produkti ir garšīgāki nekā no ārzemēm importētie (pirmajā numurā tiek degustēti kartupeļi). Vīna eksperti vērtēs lielveikalu akciju vīnus.
Šoreiz trīs receptes no žurnāla: Vairāk saules šefpavāra Endija Bērziņa pasta ar Boloņas mērci ātrām darbdienas vakariņām, ājurvēdas piekritēja Anda Alksniņa veģetārā kartupeļu rulete un Figūras draugu vadītājas Ingas Pūces pankūciņas tiem, kuri skaita kalorijas.