Dewar's 12 Years Old Special Reserve Blended Scotch whisky. Visatzītākais viskijs Dewar's ir aiz okeāna, Amerikā tas jau gadiem ir jauktais (blended) skotu viskijs numur viens, pasaulē - piektais. Kompānijas dibinātājs Džons Devors bija viens no pirmajiem, kurš aptuveni pirms 150 gadiem sāka pildīt viskiju stikla pudelēs un dēvēt to savā vārdā, un viens no pirmajiem, kurš sāka gatavot jauktu viskiju, tas dzērienu padarīja maigāku un vieglāk baudāmu. Vēl baudāmāku šo dzērienu padara dubultā izturēšana (Double-Aged) ozolkoka mucās, tas nozīmē, ka mucās viskijs tiek izturēts pirms un pēc jaukšanas (blendēšanas) procedūras. Šādā veidā dzēriena garša un aromāts kļūst bagātīgāks, samtaināks un harmoniskāks. Nenoliedzami - tas prasa vairāk laika, darba un investīciju, bet rezultāts tiek novērtēts. Tā dēvētajās aklajās degustācijās Dewar's esot apsteidzis tādus šīs kategorijas grandus kā Chivas Regal un Johnnie Walker Black Label. Salīdzinot ar tuvākajiem konkurentiem, tas ir apaļāks, pilnīgāks, bagātīgāks savās izpausmēs.
Masi, Campofiorin Ripasso 2007, Veneto. No visiem vīna nosaukumā minētajiem vārdiem, šoreiz akcents jāliek uz Ripasso. Tā ir īpaša vīna gatavošanas tehnoloģija, kuru izmantojot vīnā tiek mērcētas vītinātu vīnogu mizas. Rezultātā tiek iegūts vīns ar izteiksmīgu vītinātu vīnogu aromātu un bagātīgu garšu, 1964. gadā tapa pirmais Ripasso, un tas bija Campofiorin. Bija radīts jauns vīna stils - Ripasso. Tas ir kā Amarone jaunākais brālis un sniedz nojausmu par lielā Amarone izteiksmību, bagātību un pilnību.
Masi vīna darītava velta lielu uzmanību pētnieciskajam darbam un vīna darīšanas procesu izskaidrošanai. Pētījumos un eksperimentos tika radīta jauna Ripasso izgatavošanas metode - dubultā fermentācija (double fermentation), vīnogu mizas tika aizstātas aptuveni ar sešas nedēļas vītinātām vīnogām. Astoņdesmitajos gados tapa pirmais Campofiorin Ripasso pēc jaunās tehnoloģijas, kurai deva nosaukumu Appaxximento. Vīns ieguva jaunu kvalitātes līmeni.