Sākoties ziemai, rindas garākas
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ēdiens zupas virtuvē
Izdalāmā ēdiena porcijas apjoms vienam klientam ir 0,4
litri
Enerģētiskā vērtība nedrīkst būt mazāka par 400
kalorijām
Papildus ēdiena porcijai jānodrošina rudzu vai
kviešu maizes šķēle (ne mazāk kā 50 gramu)
Ēdiena dalīšana
notiek vienreizējās lietošanas traukos vai klientu līdzpaņemtajos
traukos
Ēdieniem jābūt pagatavotiem piegādes dienā,
izmantojot svaigus un kvalitatīvus produktus
Maltīte vienam
cilvēkam zupas virtuvē izmaksā vidēji 52 santīmus
Avots - Rīgas
domes Labklājības departaments
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri